Osaleja JOANNA JUHKAM

Vajutame pause jõulutrallile, jätame kingitused sinnapaika ja verivorstid ahju küpsema ning piilume, kes võiks olla meie järgmine osaleja. Teie ees: JOANNA JUHKAM


Iseloomusta enda kollektsiooni sõnaga, mille algustäht on "J".
Kõige paremini iseloomustab sõna juhuslik, kuna kollektsiooni idee tuli täiesti ootamatult ning samas sain ka Hõbetraagelduse üritusest teada juhuslikult.

Kas ja mida hõbedast leidub Su garderoobis?
Hetkel ei leidu minu garderoobis midagi hõbedast väljaarvatud mõned ehted. Pean tunnistama, et hõbe ei ole  minu toon. Mulle on lapsest saadik hõbedane värv seostunud millegi ulmelise ning eba-, üleloomulikuga ning samas ka millegi salapärase ning kuninglikuga.

Mida kannaksid reisil Kuule? Miks just sellist kostüümi?
Kuu ning kosmos on mind alati paelunud. Olen alati unistanud kosmoses hõljumisest ning mõista, kui tühine on üks inimolend keset lõputut universumi. Kuule minnes paneksin selga kõigepealt skafandri ning stiilse väikese musta kleidi, millel oleks huvitav kortsuline krae, täidetud pärlitega. Kannaksin just nimelt sellist, kuna see oleks intelligente ning samas mitte midagi erilist nagu Kuu pindki - lihtne, puhas.

Milline ajastu Sind vaimustab? Miks?
Mind vaimustab 20nda sajandi alguse mood, sest siis osati välja tuua naiste kõik naiselikud jooned ning meeste kõik mehised jooned. Samas ka 60ndate stiil, kuna siis julgeti olla vabad ning kasutati julgelt värve.

Millise moekunstniku töövari sooviksid olla? Miks? 
Sooviksin olla töövarjuks Reet Ausile, kuna ta kasutab oma rõivastes riiete taaskasutust väga oskuslikult. Siis tahaksin töövarjuks olla veel Liisi Eesmaale, sest tema tööd on äärmiselt silmapaistvad ning mõnusad. Kolmandaks sooviksin olla Coco Chanel´le, kuna ma tunnen huvi Prantsusmaa ning selle kultuuri vastu. Chanel oli nii tuntud ning vabameelne. Moemaailm oleks tunduvalt vaesem ilma sellise suure moeloojata.

Mis on see, mida keegi Sinust siiani ei tea?
Minust ei tea enamus midagi ning sellepärast on ka keeruline kohe öelda. Ma olen tegelikult üsna kinnine inimene...

Hetke meeleolu muusika:


Niisiis, oleme tutvunud uue ning väga ägeda osalejaga. 
Ka temagi ootab kõiki 13. jaanuaril RAKVERRE, Kalevi Halli, et näidata Teile kõigile oma tuli-nagu-välk-selgest-taevast kollektsiooni. Nii ta ju ütles - ootamatu, juhuslik. Jätab lausa salapärase mulje! Meie igatahes oleme põnevil ning jääme väga ootama! 

Nüüd võime taas vajutada play-nuppu ja sukelduda jõulumeeleolusse. 
Ja ärge unustage selle jõulusagina sees moodsaks jääda!

Ilusaid pühi & toredat ning meeleolukat aastavahetust!