Toeta meid!



Armsad sõbrad! Selleks, et Hõbetraageldusest saaks eriline elamus nii osalejatele kui ka publikule, on vaja rentida üsna suur hulk heli-, valgus- ning lavatehnikat.
Kõik me aga teame, et kui tahame midagi saada, peame ka ise andma. Hõbetraageldusele saavad hoogu juurde lükata kõik, kel võimalus ja kes vähegi soovivad! Hõbetraagelduse korraldajad tänavad siiralt ette juba kõiki, kes ulatavad abikäe!

http://www.hooandja.ee/projekt/noorte-moeshow-voistlus-hobetraageldus

ERKI Moeshow avab varsti konkursi!




Armsad Hõbetraageldajad ja moefännid! ERKI Moeshow avab varsti konkursi!

Eesti Kunstiakadeemia suursündmus ERKI Moeshow läheneb kindlal sammul ning juba praegu on tema kõikenägev silmotsimas andekaid talente, keda kandideerima õhutada. Selleks, et oma loomingut suurel laval presenteerida, tuleb noortel oma ideed esmalt žüriile esitada. Konkurss avaneb märtsikuu alguses.

ERKI Moeshow on staažikaim Eestis jätkuvalt tegutsev moedemonstratsioon, mis sai alguse kaheksakümnendate alguses Eesti Riikliku Kunstiinstituudi tudengite algatusel. Tol ajal leevendati selle etendusega peaasjalikult ühiskonnas valitsevaid pingeid. Läbi aegade on toodud lavale üha kvaliteetsemaid kollektsioone. Praeguseks on iga­aastasest ERKI Moeshowst kujunenud noortele moehuvilistele üks oodatuim sündmus, kus põnevaid rõivakonstruktsioone ja läbitöötatud disaini publiku silme ette tuua ning omavahel mõõtu võtta.

ERKI​ Moeshow peakorraldaja Piret Mägi sõnul on ERKI Moeshow osalejatele väga ambitsioonikas sündmus. Ta lisab “Samuti on see hea proovikivi . Vaid nutikamad suudavad laveerida fantaasiarikkuse, unikaalsuse ning kaasaja nõudmiste vahel nii, et nende ideed ei kaoks keskpärasuse massi. Ja meie meeskond teeb endast kõik, et kokku tuleks žürii, kes valib konkursitöödest välja erilisimad kollektsioonid."

Kavandeid oodatakse 10. - 28. märtsil Eesti Kunstiakadeemiasse.

Lisainfo ning reglement ERKI Moeshow kodulehel www.erki.artun.ee ja Facebookis https://www.facebook.com/ERKIMoeshow.





Kavandite saatmise tähtaeg 28. veebruar!

Armsad moefännid ja moeloojad!

Käes on veebruarikuu ja tuletame Teile kõigile meelde, et selle kuu viimasel päeval kukub registreerimis - ja kavandite saatmise tähtaeg. 


Kavandite saatmisel pidage silmas osalemistingimusi (minimaalselt 5 komplekti, vähemalt 2 meesteriiete komplekti; õmblused ja aksessuaarid peavad olema isetehtud, võib kasutada tööstusliku toodangu elemente (jalanõud, sukad, sokid...)) Koos kavanditega tuleb täita ka osalejaankeet, mille leiate SIIT.
Kavandeid ootame hiljemalt 28. veebruariks Hõbetraagelduse meilile hobetraageldus@gmail.com.

Kui Teil tekib küsimusi, siis ärge kartke meile kirjutada, sest igale küsimusele on vastus ja igale probleemile lahendus.

Jääme Teie loomingut ootama!

Lennukaid ideid soovides
HT meeskond