Osaleja TRIIN TINT

Juba tuleva nädala lõpus toimub Hõbetraageldus ning veel viimased osalejad on tutvustamata. 
Järgmisena Teie ees: TRIIN TINT!


Iseloomusta enda kollektsiooni sõnaga, mille algustäht on "T".
Tavatu; teistsugune; terra incognita, mis tähendab tundmatut valdkonda.

Kas ja mida hõbedast leidub Su garderoobis?
Kõige igapäevasem hõbedane asi on peenike vöö, mis sai kunagi Soomest soetatud. Kui garderoobi alla lähevad ka aksessuaarid, siis enamasti kõik kingitud ehted on hõbedast. 

Mida kannaksid reisil Kuule? Miks just sellist kostüümi?
Kui jätta arvestamata pisike tõsiasi, et Kuul ja kosmoses on kohutavalt külm, siis ma arvan, et ma kannaksin midagi väga ekstravagantset, näiteks midagi Alexander McQueeni või Mary Katrantzou loomingust, mille juurde käiksid Finsk'i kingad. Sandra Backlundi kudumites võiksin samuti Kuud külastada.

Milline ajastu Sind vaimustab? Miks?
Kõige kõige paremat muusikat tehti 70ndatel ja 80ndatel Suurbritannias, aga tänapäevas on ka väga huvitav elada, kuna inspiratsiooni on tohutult. Fantastiline!

Millise moekunstniku töövari sooviksid olla? Miks?
Kui võtta Eesti moekunstnikest, siis kindlasti Liisi Eesmaa või Aldo Järvsoo oma, kuna nendelt pärinevad rõivad on minu jaoks enamat kui kunst või mood. Kui aga liikuda kaugemale, siis Alexander McQueeni (nüüd siis Sarah Burton'i) kõrval oleks huvitav jälgida, kuidas kõik need imelised meistriteosed sünnivad. Christopher Bailey, kuna ma sulan alati nähes uut Burberry kollektsiooni. Mary Katrantzou, et näha, kuidas need imelised prindid sünnivad.

Mis on see, mida keegi Sinust siiani ei tea?
Üsna tarbetu fakt, aga galeriidest on minu lemmik Hobusepea Tallinna vanalinnas. Seal on alati, kui ma sinna juhtun, põnevad contemporary art näitused, mis inspireerivad väga-väga palju.

Iseloomustab Genesis - Ballad of Big, kuna see laul on nagu kameeleon, mis muutub mitmeid-mitmeid kordi. Kohati saab ennast samastatud ka kameeleoniga, seetõttu sai see laul valikuks:

Niisiis jääme ootama veel viimaseid tutvustusi. Neli osalejat ning samuti ka üks žüriiliige on veel jäänud! Ja nagu ikka tuletame meelde, et juba järgmisel reedel, 13. jaanuaril, ootame Teid kõiki Rakverre Kalevi Halli noortemoe show-üritusele HÕBETRAAGELDUS 2012!
Püsige moelainel!